15 Haziran 2014 Pazar

Erkeklerde Cilt Bakımı


Turuncu Kasa


Erkek Cilt Bakımı


Erkek Cilt Bakımı



Cilt bakımı ve temizliği sadece kadınlara yönelik değildir. Erkeklerde ciltlerinin bakımlı, düzgün ve temiz görünmesini isterler.
Erkeklerde bulunan testosteron hormonu, ciltlerinin kadınlara oranla daha kalın olmasına ve gözeneklerin daha geniş olmasına sebep olur. Yağ salgılanması erkeklerde, bayanlara göre fazla gerçekleşir bu yüzden akne ve sivilce sorunu erkeklerin de genel sorunudur. Sivilce, akne ve siyah nokta sorunları için peeling özellikli maskeler, temizleyici ürünler kullanılabilir.




Cilt temizleyiciler, nemlendiriciler, güneş koruyucular, saç serumları, şampuanlar gibi ürünler erkeklerin kullandığı ürünler arasında yer alır.
Bunların yanı sıra erkeklerin en büyük cilt sorunlarından birisi sakal ve bıyıklardır. Traş sonrası tahriş, kızarıklık, yanma ve kaşıntı erkeklerde en çok görülen sorunlar arasında yer alır. Kıl dönmesi ve sivilce gibi sorunlar traş sonrası sorunların artmasına sebep olur.

Traşta kullanılan traş köpüğü ve jeli olarak, hassas ciltler için formüle edilmiş olanını tercih edebilirsiniz. Ayrıca traş sonrası tahrişi yatıştırmak için kolonya yerine yumuşak yapılı traş sonrası losyon veya balsam kullanabilirsiniz.

Traş sonrası görülen tahrişi azaltmak için traş bıçağınızı haftalık yenileyin. Ayrıca traş sonrası nemlendirici ürünler kullanılabilir.
Bayanlarda olduğu gibi erkeklerde de düzenli uyumak ve günde en az 2 litre su içmek cildin yenilenmesine yardımcı olur.


Yaklaşan Babalar Günü için babanıza, eşinize, arkadaşınıza, kardeşinize, yakınınıza hediye almayı düşünüyorsanız "erkek cilt bakımı", "traş" ve "parfüm, deodorant, roll-on"  ürünleri için sitemize göz atabilirsiniz. TIKLAYINIZ.


BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN.




0 yorum:

Yorum Gönder