10 Ocak 2015 Cumartesi

GELİNLİK İÇİN ÇİÇEK SEÇİMİ


Turuncu Kasa



GELİNLİK İÇİN ÇİÇEK SEÇİMİ


Bir kadının en özen gösterdiği günlerden birisi de gelin olduğu gündür. Her kadın bembeyaz gelinlik içinde kendisini özel, güzel hisseder.

Gelin adayları, o büyük günde her şeyin yolunda gitmesini ister, hiçbir aksilik çıkmaması için her ayrıntıyı düşünmeye çalışır. Hem kendisine ait detayları, hem düğünde çalınacak müzikleri, hazırlanacak davetli listesini ve daha pek çok ayrıntıyla ilgilenir.


Gelinliğin modeline, saç modeline, takılara, ayakkabılara karar verildikten sonra, sıra çiçek seçimine gelir. Gelin çiçeği, aslında önemsiz gibi görünse bile, gelinliği tamamlayan aksesuarlardan biridir.

Gelin çiçeğiniziseçerken, gelinliğinizin modeline, düğün konseptinize ve en önemlisi de tarzınıza uygun olmasına dikkat edin. Elbette bu seçimi yaparken, hangi mevsimde evlendiğinizin de önemi vardır. Bazı çiçekler yaz sıcağına dayanamaz ve gün ortasında sizi hayal kırıklığına uğratabilir.


Son zamanların modası olan renkli kuşaklardan takmaya karar verdiyseniz, bu kuşağın rengini içeren çiçekleri tercih edebilirsiniz veya çiçeğinizin kurdelesini, kuşağınızla aynı renk seçebilirsiniz. Eğer gelinliğiniz düz ve kabarık olmayan bir model ise, kurdele, boncuk gibi aksesuarlardan faydalanabilirsiniz. Ama kabarık, dikkat çeken bir gelinliğiniz varsa, daha sade çiçek modellerini tercih edebilirsiniz.

O özel gün için beyaz gülleri tercih edebilirsiniz. Hem masumluğunuzu yansıtacak hem de dayanıklılığı ile sizi yarı yolda bırakmayacaktır.


Eğer canlı çiçektercih etmeyecekseniz, yapma çiçeklerden yana tercihinizi yapabilirsiniz. Artık yapma çiçeklerin de çok güzel modelleri bulunmakta. Tozpembe, bebek mavi, mint yeşilinin, gelinliğe çok yakışan soft renklerden olduğunu da aklınızın bir kenarında bulundurun.

Yine son zamanların modası olan ayakkabı çiçek uyumunu yakalamak isteyebilirsiniz. Ancak çiçeğinizi tüm gün elinizde bulundurmayacağınızı unutmayın. Ama bu şirin detayı fotoğraf çekiminizde kullanabilirsiniz. 

Fotoğraf çekimi demişken, fotoğraf çekiminde kullanmak için ayrı, düğününüzde kullanmak için ayrı çiçekler yaptırabilirsiniz, böylece düğün çiçeğinizi kız arkadaşlarınıza atabilir ve diğerini hatıra olarak saklayabilirsiniz.

Elbette düğün gününüz sizin için çok önemli. Ancak o gün geldiğinde hiçbir aksamaya, aksiliğe kafanızı takmayın ve eğlenmenin, mutluluğun tadını çıkarmaya bakın. İlerde hatırladığınızda, fotoğraflara baktığınızda aklınızda, güzel anlar, güzel anılar kalmış olsun.



0 yorum:

Yorum Gönder