10 Ocak 2015 Cumartesi

Balayına Hazırlık


Turuncu Kasa


BALAYINA HAZIRLIK



Düğün telaşını, kalabalığı ve stresini atlattıktan sonra, işin en eğlenceli kısmına geldiniz demektir.
Balayı, tüm stresinizi atabilmeniz, eşinizle yakınlaşabilmeniz, eğlenceli vakitler geçirmeniz ve evliliğe alışmanız için çok güzel bir fırsattır.

Tabi ki balayına çıkarken, kafanızı en çok meşgul edecek konulardan biri de, ne giyeceğiniz- ne götüreceğiniz meselesidir.

Bavulunuzu hazırlarken öncelikle kişisel bakım ürünlerinizi yanınıza almayı unutmayın. Cımbız, makyaj temizleyicileri, nemlendiriciler ile cildinizin ışıltısını balayında da koruyabilirsiniz. Elbette cilt bakım ürünlerinin yanına makyaj malzemelerinizi, birkaç farklı renkte ojenizi, asetonunuzu, tarağınızı da koymalısınız.


Geceleri giymek için birkaç farklı çeşit baby-doll geceliği de yanınıza almanız, geceleri eşiniz ile romantik vakitler geçirmenizi sağlayabilir. Balayı, evliliğinize renk katmanız için mükemmel bir başlangıçtır. Ayrıca günlük pedinizi, sexy iç çamaşırlarınızı, günlük kullanmanız gereken ilaçlarınızı da unutmayın.

Güneş gözlüğü, plaj havlusu, parmak arası terlik, sandalet, renkli bandanalar, bikini, pareo, şort gibi rahat kıyafetler, siz denizin ve havuzun keyfini çıkarırken, size eşlik edecektir. Elbette güneş koruyucularınızı ve bronzlaştırıcı losyonlarınız da bavulunuzdaki yerini almalıdır.


Geceleri yemeğe inerken giyeceğiniz birkaç parça şık elbise de kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Yanınıza soğuk ihtimaline karşı uzun bir hırka da almalısınız. Kış mevsiminde balayına çıkıyorsanız, bere, atkı, yün çorap, atlet muhakkak almanız gereken şeylerdir. Balayında üşütüp hasta olmak istemezsiniz.

Deodorant, parfüm, şarj aleti, plaj çantası, toka, dikiş seti gibi küçük ayrıntıları da unutmayın.
Balayınıza çıkarken, yanınıza mutlaka almanız gereken şeylerin en önemlisi de gülümsemeniz ve neşenizdir.

Gönlünüzce bir balayı geçirin ve her şeyin tadını çıkarın.


0 yorum:

Yorum Gönder