14 Ağustos 2014 Perşembe

Saç Renkleri




    Diadermine High Tolerance Arındırıcı Tonik 200 ml, şimdi uygun fiyatıyla Turuncu Kasa'da!
    Parabensiz, silikonsuz, parfümsüz bitkisel özlü yapıya sahiptir.
    Hassas ve düşük toleranslı ciltlerde yüz, göz ve dudaklar için kullanıma uygundur.
Posted: 05 Aug 2014 11:09 PM PDT
Saç Renkleri :


Saçlarınızı boyatıyorsanız ama bir türlü istediğiniz görünümü elde edemiyorsanız, belki de yanlış renk saç kullanıyor olabilirsiniz.
Bazı kişiler bazı renkler konusunda takıntılıdırlar. Kendilerine yakışıp yakışmadığını önemsemeden bazı renklerde ısrarcı davranabilirler.

Oysa herkesin biraz değişime ve kendine en yakışacak saç rengini bulmaya ihtiyacı vardır.
Genellikle beyaz tenli iseniz birçok renk teninize yakışabilir, ancak açık renk ciltlerde pembemsi, sarımsı ve soluk, ya da fazla beyaz olabilir, bu durumda örneğin sarı saçlar soluk tenli bir kişi de hastalıklı ve yorgun bir ifadeye neden olabilmektedir.



Ayrıca göz renginiz de saç renginizi belirleyebilmek için bir etken olabilmektedir.
Ancak ten renginiz çok esmerse sarı tonlarından mümkün olduğunca uzak durmalısınız.
Koyu renkli ciltlerde, genellikle kahve tonları, kızıl tonları güzel durmaktadır, çok esmer değilseniz siyah saç da kullanabilirsiniz, ancak esmerliğiniz fazlaysa siyah saç sizi daha sert bir ifadeye büründürebilir.



Sarı ve soluk cilde sahip olan kişiler de kızıl, bakır ve sıcak kahve tonlarını kullanarak yüzüne daha canlı bir görünüm vermeye yardımcı olabilirler.
Ten renginiz pembemsi ve beyaz ise birçok renk size yakışacaktır, o zaman göz renginizi ortaya daha fazla çıkartacak ya da daha rahat kullanabileceğiniz renkleri seçebilirsiniz.

Saçlarınızı boyatırken yaz aylarında denizde ve sık alınan duşlar nedeniyle kolayca akacak kızıl tonlarını boyamayı sonbahara doğru erteleyebilirsiniz.
Kuaförünüze de renk konusunda danışabilirsiniz.



Bir kişiye yakışan saç başka bir kişi de aynı durmaz, rengi taşıyabilmek için saçlarınızın yapısı, bakımı ve saçla kullanacağınız makyajı da özenle seçmelisiniz. Saçlarınızın rengini ünlü kişilere bakarak seçerek bazen hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, sürekli özel işlemlerle dolgun ve parlak olan saçlar ve uygun bir makyajla harika görünen kişilerde özendiğiniz saç, eğer sizin saçlarınız yıpranmış, bakımsız ise makyajınıza fazla özen göstermiyorsanız aynı şekilde durmayacaktır.

Saç renginizi seçerken bütün bunları düşünün, ancak ara sıra yenilenmek emin olun size çok iyi gelecektir. Farklı bir saç rengi ile eşinize ya da sevgilinize küçük bir sürpriz yapın. 
Beğenmediğiniz saçın rengini hemen değiştirmek saçlarınızı yıpratacaktır, bu nedenle seçeceğiniz renk konusunda özenli davranın.
Saç renginizi değiştirmeye cesaret edemiyorsanız saçlarınıza gölgeler ya da balyajlar attırarak da farklılık yakalayabilirsiniz.



Siyah ve koyu kızıl tonlardaki saçlara uygulanacak kırmızı balyajlar, yıkandıkça bakır tonlarına dönebilir, bu da size farklı renkleri deneme fırsatı sunacaktır.
Kahve tonlarında ise altın parıltılar, sarı tonlarda ise daha açık sarı tonlarda gölgeler hoş durabilir.
Saçlarınıza düzenli olarak bakım yaparak ve boyalı saçlara özel ürünleri kullanarak rengini uzun süre korumaya yardımcı olabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder